Hozzávalók (4 személyre):
800 g sertésszűz
200 g feta sajt
500 g sárgarépa
1 db tojás
50 g liszt
só, bors
majoranna
Elkészítés:
A sertésszűzt felszúrjuk, és az üregbe töltjük a felkockázott feta sajtot. Kívül sózzuk, borsozzuk, majorannával megszórjuk, és 180 fokra előmelegített sütőben oldalanként fél óráig sütjük. A lepényhez a répát lereszeljük, sózzuk, hozzáadjuk a tojásokat és a lisztet. Összekeverjük, majd lepényeket formálunk belőle, és az utolsó fél órára a hús mellé tesszük őket.
1 adag tartalmaz:
energia: 493 kcal
szénhidrát: 20 g
fehérje: 55 g
zsír: 34 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.