Hozzávalók (10 adaghoz):
100 g porcukor
250 g mascarpone
100 f fehér csokoládés
2 db tojás
200 g habtejszín
200 g vegyes erdei gyümölcs
100 g babapiskóta
Elkészítés:
A tejet 2-3 evőkanál cukorral felmelegítjük. A babapiskótákat egyenként belemártogatjuk, és kibélelünk vele egy jénait. A tojásokat a porcukorral kihabosítjuk, majd a mascarponéval tovább habosítjuk. A habbá vert tejszínnel fellazítjuk. A csokoládét mikróban megolvasztjuk, majd óvatos mozdulatokkal a krémhez keverjük. A krémet a kibélelt formába kenjük, majd a megtisztított gyümölcsöket belenyomkodjuk. Hűtőszekrénybe tesszük dermedni.
1 adag tartalmaz:
energia: 304 kcal
szénhidrát: 23 g
fehérje: 5 g
zsír: 21 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.