Hozzávalók (2 személyre):
300 g zöldpaprika
6 db tojás
1 fej vöröshagyma
1 evőkanál oliva olaj
200 g kukorica
20 g majonéz
só
szerecsendió
petrezselyemzöld
Elkészítés:
A vöröshagymát megfonnyasztjuk az olajon, megsütjük benne a felkockázott zöld vagy piros húsú paprikát. A megpuhult paprikákat félretesszük, és ugyanazon az olajon a felvert tojásokat, sózzuk, szerecsendióval ízesítjük, és óvatosan kevergetve addig sütjük, amíg a lepényként összeáll, közben sütőlapát segítségével megforgatjuk. A tetejére szórjuk a félretett paprikát, és félbehajtjuk. Megszórjuk petrezselyemzölddel, és a majonézbe forgatott kukoricával tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 499 kcal
szénhidrát: 31 g
fehérje: 23 g
zsír: 29 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.