Hozzávalók (4 személyre):
250 g durum masnitészta
100 g sárgarépa
200 g tonhal konzerv
1 csomó újhagyma
fél fejessaláta
1,5 dl kapros salátaöntet
Elkészítés:
Bő sós vízben roppanósra főzzük a tésztát. Egy nagy salátástálba rakjuk a puhára főzött és felkarikázott sárgarépát, a karikákra vágott újhagymát és az összetépkedett salátát. A zöldségeket összeforgatjuk a kihűlt tésztával, ráöntjük az öntetet meg a tonhalkonzerveket olajjal együtt, és egy fakanállal lazán összekeverjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 524 kcal
szénhidrát: 51 g
fehérje: 19 g
zsír: 28 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.