Hozzávalók (4 személyre):
600 g pangasius filé
1 nagy tök
3 dl zöldség alaplé
2 dl tejföl
1 csomó kapor
csemege paprika
só, bors
Elkészítés:
A halfilét sózzuk, borsozzuk, majd egy serpenyőben, 1 evőkanál étolajon készre sütjük. A tököt meghámozzuk, magházát kiszedjük, felkockázzuk, és az alaplében feltesszük főni. Sózzuk és apróra vágott kaporral ízesítjük. A tejfölt a paprikával csomómentesre keverjük, és besűrítjük vele a főzeléket. A végén egy csepp balzsamecetet keverünk hozzá.
1 adag tartalmaz:
energia: 326 kcal
szénhidrát: 21 g
fehérje: 33 g
zsír: 12 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.