Hozzávalók (4 személyre):
500 g sertéskaraj
1 fej vöröshagyma
2 dl főzőtejszín
500 g sárgarépa
500 g cékla
100 g juhtúró
1 csomó újhagyma
só, bors
zsálya
Elkészítés:
Egy centis szeletekre vágjuk a karajt, sózzuk és borsozzuk a szeleteket. Egy nagy serpenyőben egy evőkanál étolajat felmelegítünk, és a húsok mindkét oldalát kérgesítjük. Kivesszük, félrerakjuk. A vöröshagymát karikákra vágjuk, a zöldségeket felaprítjuk, és egy tepsiben egyenletesen eloszlatjuk őket. Sóval és zsályával ízesítjük. 180 fokos sütőben lefedve félpuhára sütjük a köretet, majd összekeverjük a tejszínnel és a juhtúróval, és rátesszük a hússzeleteket. Tovább sütjük együtt őket, oldalanként kb. 20 percig.
1 adag tartalmaz:
energia: 472 kcal
szénhidrát: 23 g
fehérje: 36 g
zsír: 26 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.