Hozzávalók (4 személyre):
400 g kecskesajt
200 g rukkola
200 g paprika
1 csomó újhagyma
250 g csemege kukorica
100 ml zsályás salátaöntet
Elkészítés:
A rukkola leveleket megmossuk, lecsöpögtetjük. Az újhagymát karikákra, a paprikát kockákra vágjuk. A felaprított zöldségeket összeforgatjuk a kukoricával és a salátaöntettel. Forró grillrácson a grillezni való kecskesajt mindkét oldalát megsütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 453 kcal
szénhidrát: 18 g
fehérje: 28 g
zsír: 30 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.