Hozzávalók (4 személyre):
500 g csirkemell
1 fej vöröshagyma
1 db patisszon
3 db piros kaliforniai paprika
6 gerezd fokhagyma
200 g bulgur
borsikafű
só, bors
Elkészítés:
1 evőkanál olajra rádobjuk a félkarikákra vágott vöröshagymát, a zúzott fokhagymát, és ropogósra sütjük. Közben a patisszont megpucoljuk és feldaraboljuk. A paprikát kicsumázzuk, a húsát csíkokra szabjuk. A serpenyőben sülő hagymához adjuk a lehártyázott, szintén felcsíkozott csirkemellet. Amikor kifehéredett a hús, mehetnek hozzá az előkészített zöldségek, valamint a felaprított csombor. Sózzuk és meghintjük borssal. Kb. 20 perc alatt készre sütjük. Kétszeres mennyiségű sós vízben kifőtt bulgurral tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 386 kcal
szénhidrát: 51 g
fehérje: 39 g
zsír: 2 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.