Hozzávalók (4 személyre):
300 g szent jakab kagyló
200 g fejessaláta
200 g zöldpaprika
200 g paradicsom
200 g uborka
1 csomó újhagyma
100 ml Cézár salátaöntet
só
hal fűszerkeverés
Elkészítés:
A kagylókat sózzuk, halas fűszerkeverékkel megszórjuk, és oldalanként 1-1 percig sütjük egy kevés olajon. A zöldségeket megmossuk, apróra vágjuk, összeforgatjuk, és leöntjük a salátaöntettel.
1 adag tartalmaz:
energia: 180 kcal
szénhidrát: 11 g
fehérje: 10 g
zsír: 10 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.