Hozzávalók (4 adag):
1 db egész csirke (combok és mellek nélkül)
2 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
3 evőkanál paradicsompüré
300 g zöldbab
300 g sárgarépa
só, bors
tárkony
Elkészítés:
Kevés zsiradékon üvegesre pároljuk a finomra vágott vöröshagymát a zúzott fokhagymával. Sózzuk, borsozzuk, rátesszük a paradicsompürét, és kavargatva kicsit megpirítjuk. Ekkor adjuk hozzá a tárkonyt és a húst, felöntjük bő egy liter vízzel és fedő alatt puhára pároljuk. Ha már puha a hús, hozzáadjuk a zöldbabot és a répát, jól összeforraljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 247 kcal
szénhidrát: 16 g
fehérje: 30 g
zsír: 7 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.