Hozzávalók (4 adag):
750 g patisszon
50 g búzaliszt
60 g szezámmag
1 dl sör, világos
2 db tojás
200 ml natúr joghurt
só, bors
szerecsendió
snidling
olaj
Elkészítés:
Összekeverjük a lisztet a szezámmaggal és a sörrel. Belekeverjük a tojások sárgáját. A fehérjékből habot verünk, azt is hozzáforgatjuk, végül sóval, borssal és szerecsendióval fűszerezzük.
A patisszon szeleteket sózzuk, először lisztben forgatjuk meg, majd megmártjuk a szezámmagos tésztában. Forró olajban aranybarnára sütjük.
A joghurtot összekeverjük a snidlinggel, és mártogatósként a zöldség mellé kínáljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 264 kcal
szénhidrát: 25 g
fehérje: 11 g
zsír: 12 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.