Hozzávalók (4 személyre):
250 g rigatoni
300 g brokkoli
200 g zöldborsó
500 g mandulatej
200 g tofu
50 g ementáli sajt
só, bors
Elkészítés:
A szokásos módon megfőzzük a tésztát. A brokkolit kis rózsákra bontjuk, sós vízben roppanósra pároljuk. Megpároljuk a zöldborsót is. Egy nagy jénait kikenünk olajjal, belesimítjuk a kifőtt, lecsöpögtetett tésztát. Ráöntjük a leszűrt főtt zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, jól átkeverjük. Egy tálban elkeverjük a mandulatejet a nagyon kis kockákra vágott tofuval. Sózzuk, borsozzuk, ráöntjük a tésztára, megszórjuk reszelt sajttal. 180 fokos sütőben fél óra alatt összesütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 402 kcal8
szénhidrát: 59 g
fehérje: 23 g
zsír: 9 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.