Hozzávalók (4 személyre):
500 g darált marhahús
500 g csiperke gomba
50 g zsemlemorzsa
2 db tojás
1 fej vöröshagyma
180 g basmati rizs
só, bors
bazsalikom
édes pirospaprika
2 dl paradicsomszósz
Elkészítés:
A húst, a finomra vágott hagymát, a pirospaprikát és a zsemlemorzsát összedolgozzuk, sóval és borssal, bazsalikommal fűszerezzük, és a keverékből hengert formázunk. Egy tepsiben elfektetjük, és 180 fokos sütőben fél óra alatt pirosra sütjük.
Egy evőkanál olajon puhára pároljuk a gombát. A rizst kétszeres mennyiségű sós vízben megfőzzük, és hozzákeverjük a gombát. Paradicsomszósszal tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 587 kcal
szénhidrát: 50 g
fehérje: 38 g
zsír: 25 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.