Töltött paradicsom tésztasalátával

Hozzávalók (4 adaghoz):

4 db nagy paradicsom
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
100 g juhsajt
100 g tejföl 20 %
200 g durumtészta
1 kisebb kígyóuborka
1 db pritaminpaprika
1 fej kisebb saláta
1 evőkanál tökmag
só, bors
bazsalikom
salátaöntet

babgul: IMG 4535 - indafoto.hu

Elkészítés:

A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A bazsalikomot finomra aprítjuk, a tökmagot morzsoljuk. A paradicsomot megmossuk, levágjuk a tetejét. A belsejét kanállal kivágjuk, és a levágott kalapkákkal együtt felaprítjuk. A juhsajtot a tejföllel alaposan kikeverjük. Hozzáadjuk a vöröshagymát, a fokhagymát, az apróra vágott bazsalikomot és a tökmagot. Őrölt borssal és kevés sóval ízesítjük, majd a krémet a paradicsomokba töltjük.

A salátához a tésztát megfőzzük, a maradék zöldségeket megmossuk, és apróra vágjuk, majd a kihűlt tésztával összeforgatjuk. Az öntetet a salátához keverjük.

1 adag tartalmaz:

energia: 358 kcal
szénhidrát: 45 g
fehérje: 15 g
zsír: 13 g

A bejegyzés trackback címe:

https://160g.blog.hu/api/trackback/id/tr3618125620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Receptek 160 grammos szénhidrát diétához

Címkék

áfonya (3) ajvár (1) alma (9) ananász (3) avokádó (3) babapiskóta (2) babérlevél (2) bacon (12) bambuszrügy (1) bazsalikom (17) borsikafű (2) brie sajt (1) brokkoli (5) bulgur (11) burgonya (26) cékla (10) cheddar (3) chili (3) citrom (7) cseresznye (2) csicseriborsó (3) csirke (40) csokoládé (1) cukkíni (17) dió (3) édesburgonya (8) ementáli (7) eper (2) erdei gyümölcs (1) étcsoki (3) fahéj (2) fehérbab (3) fehérbor (2) fehérrépa (11) fekete rizs (2) feta (4) fokhagyma (27) főzőhagyma (1) füstölt sajt (3) gnocchi (1) gomba (27) gouda (3) gránátalma (1) grillsajt (1) gyömbér (3) hal (9) jégsaláta (1) juhsajt (1) juhtúró (3) kacsa (4) kagyló (1) kakukkfű (14) kápia paprika (4) kapor (6) káposzta (11) karalábé (5) karfiol (4) kecskesajt (7) kéksajt (4) kelbimbó (2) kelkáposzta (5) kókusz (3) kolbász (6) köménymag (2) koriander (2) körte (2) kovász (2) krémsajt (1) kukorica (10) kukoricapehely (1) kuszkusz (1) lekvár (2) lencse (3) liba (2) lilahagyma (2) lime (1) máj (4) majoranna (9) mák (1) mandula (1) mangó (1) mángold (6) marha (7) mascarpone (4) mazsola (4) medvehagyma (4) menta (1) metélőhagyma (5) mexikói zöldségkeverék (2) méz (7) mozzarella (6) mustár (8) narancs (4) oregánó (2) padlizsán (5) papaya (1) paprika (15) paradicsom (41) parmezán (17) patisszon (2) pesto (2) petrezselyem (34) pisztácia (1) póréhagyma (8) pudingpor (1) pulyka (7) quinoa (3) retek (1) rizs (8) rozmaring (6) rukkola (2) saláta (8) sárgarépa (30) sertés (30) sonka (12) sör (1) sóska (3) spárga (5) spenót (15) sütőtök (4) szardella (2) szerecsendió (4) szezámmag (4) szilva (2) szőlő (1) tárkony (1) tehéntúró (10) tészta (33) tofu (1) tojás (19) tök (6) tonkabab (1) torma (1) tyúk (1) uborka (6) újhagyma (9) virsli (4) vöröshagyma (10) vöröslencse (1) zeller (10) zöldbab (4) zöldbor (1) zöldborsó (9) zsálya (5) Címkefelhő
süti beállítások módosítása