Hozzávalók (4 személyre):
1 kg paradicsom
1 nagy fej főzőhagyma
150 g feta sajt
5 evőkanál olívaolaj
5 evőkanál fehérborecet
só, bors
Elkészítés:
A paradicsomot és a hagymát cikkekre vágjuk. Az ecetet elkeverjük a sóval és a borssal, majd az olajat is hozzákeverjük. A paradicsomot és a hagymát összekeverjük az öntettel, majd fél óráig állni hagyjuk. Sóval, borssal ízesítjük, és rámorzsoljuk a feta sajtot.
1 adag tartalmaz:
energia: 235 kcal
szénhidrát: 12 g
fehérje: 9 g
zsír: 16 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.