Hozzávalók (6 személyre):
150 g juhtúró
250 g tehéntúró, félzsíros
300 g kápia paprika
25 g teavaj
100 ml tejföl
só, bors
őrölt kömény
petrezselyem zöldje
őrölt pirospaprika
Elkészítés:
Megmossuk a paprikákat és 1 db kivételével mindet félbevágjuk, magházát kiszedjük, és héjastól megsütjük a forró sütőben. Ha kihűlt, akkor botmixerrel pürésítjük a vajjal és a tejföllel. Hozzákeverjük a túrókat, majd fűszerezzük őrölt köménnyel, őrölt pirospaprikával, sóval és borssal. Tálalás előtt a maradék félbevágott paprikába töltjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 213 kcal
szénhidrát: 6 g
fehérje: 12 g
zsír: 15 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.