Hozzávalók (kb. 6 adaghoz):
5 db tojás
100 g bacon
50 g ketchup
50 g majonéz
só, bors
Elkészítés:
Felaprítjuk a zellert. A kicsi kockákra vágott bacont megpirítjuk az olajon. A tojásokat keményre főzzük. Ha már minden kihűlt, akkor a meghámozott tojásokat tojásszeletelőn mindkét irányba felvágjuk, és összekeverjük a többi alapanyaggal.
1 adag tartalmaz:
energia: 192 kcal
szénhidrát: 3 g
fehérje: 7 g
zsír: 17 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.