Hozzávalók (4 személyre):
400 g csirkemell
400 g szőlő
150 g durumtészta
100 g feta sajt
1 nagy csokor leveles saláta
1 evőkanál napraforgómag
1 evőkanál reszelt parmezán
0,5 dl olíva olaj
Elkészítés:
A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, sózzuk, borsozzuk és egy serpenyőben megpirítjuk egy kevés vajon. Ugyanígy dobókockányi falatokat vágunk a fetából. A szőlőt leszemezzük, a tésztát megfőzzük. A feldarabolt gyümölcsöt és sajtot egy tálban összekeverjük a megsütött csirkehússal, a tésztával és a salátával. Összeállítjuk az öntetet: a napraforgó magokat összekeverjük a parmezánnal és az olíva olajjal. Tálaláskor az öntetet rálocsoljuk a salátára.
1 adag tartalmaz:
energia: 400 kcal
szénhidrát: 47 g
fehérje: 35 g
zsír: 8 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.