Hozzávalók (4 személyre):
240 g durumtészta
200 g paradicsom
100 g lilahagyma
200 g zöldpaprika
50 g csicseriborsó
néhány cm friss gyömbér
fél teáskanál köménymag
só, bors
Elkészítés:
A csicseriborsót előző este beáztatjuk. Másnap a beáztatott csicseriborsót forró sós vízben puhára főzzük. Közben a paradicsomokat megmossuk, felkockázzuk, és egy serpenyőbe dobjuk. Reszeljük rá a gyömbért, szórjuk meg a köménnyel, sózzuk és borsozzuk. Aprítsuk fel a hagymát és a paprikát, adjuk a paradicsomhoz. Főzzük meg a tésztát, keverjük meg a zöldségekkel, és tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 289 kcal
szénhidrát: 61 g
fehérje: 12 g
zsír: 2 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.