Hozzávalók (4 személyre):
250 g csiperke
50 g vöröshagyma
10 g fokhagyma
100 ml fehérbor
120 ml kókusztej
240 g durumtészta
150 g ementáli sajt
1 evőnanál olíva olaj
só, bors
kakukkfű
Elkészítés:
A felkockázott hagymát egy evőkanál olajon megdinszteljük, hozzáadjuk a felaprított fokhagymát és a vékonyan felszeletelt gombát, és addig pároljuk, amíg a gomba puhulni kezd. Hozzáöntjük a bort és a kókusztejet, beleszórjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, és addig fűzzük, amíg a gomba teljesen megfő. A tésztát sós, lobogó vízben kifőzzük, és összekeverjük a szósszal, majd a sajtot a tetejére reszeljük, és előmelegített 180 fokos sütőben 10 perc alatt összesütjük.
1 adag tartalmaz:
energia: 461 kcal
szénhidrát: 50 g
fehérje: 23 g
zsír: 17 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.