Hozzávalók (4 személyre):
800 g újburgonya
100 g újhagyma
500 g juhtúró
1 csokor petrezselyem
só, bors
Elkészítés:
Az újburgonyát alaposan megmossuk, sós vízben megfőzzük. Amikor puha, kisujjnyi vastag karikákra vágjuk, és egy tűzálló tálba helyezzük. Sózzuk, de vegyük figyelembe, hogy a juhtúró önmagában is sós. A juhtúrót összekeverjük a borssal, a karikákra vágott újhagymával és a felaprított petrezselyemmel, majd a tálban lévő burgonyára halmozzuk, és 180 fokos sütőben addig sütjük, amíg megpirul.
1 adag tartalmaz:
energia: 540 kcal
szénhidrát: 43 g
fehérje: 28 g
zsír: 27 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.