Hozzávalók (2 személyre):
140 g durumtészta
2 gerezd fokhagyma (7 g)
1 dl tehéntej 1,5 %
100 g füstölt sajt
10 g burgonyakeményítő
200 g rukkola
5 g kacsazsír
só, szezámmag
Elkészítés:
A kinyomott fokhagymát dobjuk a felolvasztott zsírba, pirítsuk meg, adjuk hozzá a felaprított rukkolát és egy marék szezámmagot, keverjük össze, és sózzuk meg. Melegítsük a tejet, míg elolvad benne a sajt, majd sűrítsük be a keményítővel. Tegyük tálba a kifőzött tésztát, szórjuk rá a rukkolát, öntsük rá a sajtmártást és tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 510 kcal
szénhidrát: 62 g
fehérje: 24 g
zsír: 18 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.