Hozzávalók (4 személyre):
4 szelet tonhal
4 körszelet ananász
200 g basmati rizs
2 evőkanál méz
1 dl tej
fél citrom leve
tengeri só
Elkészítés:
A tejet meglangyosítjuk, elkeverjük benne a mézet és a citromlevet, és 1 órán át pácoljuk benne a halszeleteket. Sózzuk, majd teflon serpenyőben, 1 evőkanál olajon néhány perc alatt mindkét oldalát ropogósra sütjük. Az ananászkarikákat is átforgatjuk a forró olajon, és a halszeletekkel, valamint a párolt rizskörettel tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 490 kcal
szénhidrát: 41 g
fehérje: 31 g
zsír: 20 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.