Hozzávalók (4 személyre):
500 g brokkoli
500 g csiperke gomba
230 g durum makaróni
2 dl fehérbor
szójaszósz
só, bors
szezámmag
Elkészítés:
A megtisztított, felszeletel gombát és az apró cikkekre szétszedett brokkolit vajon lepirítjuk, és felöntjük a fehérborral és a szójaszósszal. Sóval, borssal ízlés szerint fűszerezzük. Közben feltesszük a tésztát főzni, és amikor a zöldségek kellően megpuhultak, akkor hozzákeverjük a kifőtt tésztát. Tálaláskor szezámmaggal megszórjuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 325 kcal
szénhidrát: 50 g
fehérje: 21 g
zsír: 1 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.