Hozzávalók (4 személyre):
500 g paradicsom
200 g füstölt kolbász
800 g burgonya
100 g vöröshagyma
20 g fokhagyma
200 g póréhagyma
só, bors
Elkészítés:
A paradicsomot apró kockákra vágjuk, és félretesszük. A hagymát felkockázzuk, egy lábosban kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darabolt paradicsomot. Ízesítjük sóval, borssal és az apróra vágott fokhagymával, majd addig pároljuk, amíg szétfő a paradicsom. Amikor szétfőtt a paradicsom, beletesszük a megtisztított, darabokra vágott újburgonyát, illetve a nagyobb darabokra vágott kolbászt, és addig főzzük a paradicsomban, míg a burgonya megpuhul. Megszórjuk a felszeletelt póréhagymával, és egyet forralunk rajta.
1 adag tartalmaz:
energia: 391 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 16 g
zsír: 14 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.