Hozzávalók (4 személyre):
500 g sertésszűz
2 db nagy birsalma
150 g kékpenészes sajt
800 g édesburgonya
só, bors
Elkészítés:
Centi vastagra vágjuk a szüzet, majd besózzuk, borsozzuk, és kevés olajon, magas hőmérsékleten mindkét felükre pár másodperc alatt kérget sütünk. Egy jénaiba fektetjük a húsokat, beterítjük a fél centis karikákra vágott almaszeletekkel, és megszórjuk az apróra vágott sajttal. 180 fokra előmelegített sütőben kb. fél óra alatt készre sütjük. Főtt édesburgonyával tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 495 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 37 g
zsír: 23 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.