Hozzávalók (4 személyre):
250 g zöldspárga
4 gerezd fokhagyma
5 darab szardellafilé
260 g durum spagetti
100 g füstölt, főtt sonka
50 g parmezán
só, bors
1 evőkanál olíva olaj
Elkészítés:
Pucoljuk meg a spárgát, vágjuk 3-4 centis darabokra, és olívaolajon pároljuk meg. Adjuk hozzá az összevágott szardellákat, és borsozzuk. Pár perc múlva szórjuk bele a felaprított fokhagymát és a kockára vágott sonkát. Közben főzzük ki lobogó, sós vízben a tésztát, szűrjük le, majd leverjük el a spárgával. Reszelt parmezánnal tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 397 kcal
szénhidrát: 52 g
fehérje: 19 g
zsír: 13 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.