Hozzávalók (4 személyre):
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
200 g paradicsom
100 g mozzarella
1 db tojás
600 g sertéshús darált
50 g zsemlemorzsa
1 csokor petrezselyem
Elkészítés:
A hagymát és a fokhagymát apróra, a paradicsomot vékony gerezdekre, a sajtot félcentis szeletekre, majd félbevágjuk. A kétféle hagymát, a tojást és a zsemlemorzsát alaposan beledolgozzuk a darált húsba, sózzuk, borsozzuk, aprított petrezselyemmel ízesítjük. Vizes kézzel lapos szeletkéket formázunk belőle, majd 180 fokos sütőben fél óra alatt készre sütjük. Félidőben elhelyezzük a fasírtok tetején a sajtot és a paradicsomot, és együtt sütjük őket tovább.
1 adag tartalmaz:
energia: 399 kcal
szénhidrát: 15 g
fehérje: 40 g
zsír: 19 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.