Hozzávalók (4 személyre):
500 g fehér spárga
500 g fejes káposzta
4 db tojás
250 g danone activia natúr joghurt
só, bors
Elkészítés:
A coleslaw-hoz a káposztát lereszeljük, és összekeverjük a joghurttal. Sóval és borssal ízesítjük, és felhasználásig hűtőben tartjuk. A spárgát megtisztítjuk, az alsó kétharmadát meghámozzuk, és a szárak végét levágjuk. Enyhén sós, enyhén cukros és citromos vízben egy-két perc alatt megfőzzük. A tojást egy kevés olajon fehéredésig sütjük, és a három elemet együtt tálaljuk.
1 adag tartalmaz:
energia: 174 kcal
szénhidrát: 12 g
fehérje: 13 g
zsír: 9 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.