Hozzávalók (4 személyre):
800 g burgonya
400 g sóska
30 g fokhagyma
100 g feta sajt
4 db tojás
só, bors
Elkészítés:
Dörzsöljük le az újkrumpli héját, és vágjuk nagy kockákra. Sós vízben főzzük félpuhára, és ügyeljünk rá, hogy ne törjük szét. A megmosott, lecsöpögtetett sóskát és a felaprított fokhagymát egy kanál olajon fonnyasszunk meg, a tojásokat verjük fel, sózzuk és borsozzuk, és keverjük a sóskához. Szedjük a krumplit egy kerek sütőformába, öntsük össze a sóskás tojással, keverjük hozzá a felkockázott feta sajtot, és 200 fokon 20-25 perc alatt süssük szép pirosra.
1 adag tartalmaz:
energia: 347 kcal
szénhidrát: 41 g
fehérje: 17 g
zsír: 12 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.