Hozzávalók (4 személyre):
1 kg narancs
1 fej lilahagyma
100 g oliva bogyó
fél citrom leve
mustármag
só, bors
4 evőkanál olívaolaj
Elkészítés:
A narancsokat egy kivételével alaposan megsikáljuk, meghámozzuk, és gerezdjeire szedjük. A hagymát megtisztítjuk, vékonyan felkarikázzuk, az olívabogyókat lecsepegtetjük, és mindkettőt a narancsokhoz adjuk. A kimaradt narancs levét kifacsarjuk, hozzáadjuk a citromlevet és a fűszereket. Kézi habverővel alaposan elkeverjük, majd cseppenként hozzáadjuk az olívaolajat, és meglocsoljuk vele a saláta tetejét.
1 adag tartalmaz:
energia: 147 kcal
szénhidrát: 24 g
fehérje: 2 g
zsír: 7 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.