Hozzávalók (4 személyre):
1 kg zöldpaprika
500 g paradicsom
200 g vöröshagyma
160 g rizsr
1 evőkanál olaj
pirospaprika
só
Elkészítés:
A rizst egy evőkanál olajon kifehéredésig pirítjuk. A felkockázott hagymát kevés olajon megfonnyasztjuk, megszórjuk pirospaprikával, elkeverjük, és azonnal hozzátesszük az összevágott zöldpaprikát, majd néhány perces párolás után a lehéjazott, feldarabolt paradicsomot. Megsózzuk, óvatosan elkeverjük, és fedő alatt addig főzzük, amíg megpuhulnak. Az utolsó negyed órában forgassuk bele a megpirított rizst, és együtt fejezzük be.
1 adag tartalmaz:
energia: 240 kcal
szénhidrát: 48 g
fehérje: 8 g
zsír: 1 g
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.